Mat till festen

Varmrökt lax dubbel upplagd på ett fat med grönsaker som sallad, tomat, gurka,sparris och ärtor
Rökt på gamla anor

Vi fixar maten till kalaset, bröllopet, barndopet, konfirmationen eller varför inte till kompiskvällen.

smörgårdstårta med fylning av tonfisk. dekorerad med skivad kallrökt lax, ägghalvor, citron, räkor gurka och rom. inkapslad med salladsblad.

Smörgåstårta med Tonfiskröra: En Festlig Delikatess 

Vill du överraska dina gäster med något unikt och läckert? Vår smörgåstårta med tonfiskröra är den perfekta lösningen! Denna vackert dekorerade tårta är en harmonisk blandning av smaker och texturer som kommer att imponera på alla tillfällen. 

Varför välja vår smörgåstårta med tonfiskröra? 

 1. Förstklassiga ingredienser: Vi använder endast färska och högkvalitativa ingredienser. Tonfiskröran är krämig och smakrik, och brödet är saftigt och perfekt balanserat. 
 2. Ögongodis: Den vackra presentationen är en fröjd för ögat. Med ett generöst lager av färsk sallad runt kanterna och snyggt arrangerade skivor av tomat och gurka på toppen blir den en blickfångare på buffébordet. 
 3. Smakexplosion: Varje tugga är en resa genom olika smaker. Den krispiga salladen möter den krämiga tonfiskröran, och de saftiga grönsakerna ger en fräsch kontrast. 
 4. Perfekt till festen: Oavsett om det är en födelsedag, bröllop, eller företagsevent, kommer vår smörgåstårta med tonfiskröra att göra succé bland gästerna. 
 

BESTÄLL SENAST TRE DAGAR INNAN FÖR ATT SÄKERT FÅ TILL VALT DATUM

Upplev en kulinarisk resa med vår utsökta varmrökta lax! 

Vår varmrökta lax är en smakupplevelse utöver det vanliga. Varje tugga är en symfoni av smaker och texturer som dansar i munnen. Låt mig berätta mer: 

 • Rökt till perfektion: Vår lax är varsamt rökt till en rik och djup smak. Den har den perfekta balansen mellan sälta och rökighet, vilket gör den till en favorit bland finsmakare. 
 • Färska grönsaker: Laxen är vackert upplagd på en bädd av krispig sallad. De gröna bladen ger en fräsch kontrast till den rökiga laxen och är en fröjd för ögat. 
 • Tomater och gurka: Runt laxen är skivade tomater och krispiga gurkskivor konstnärligt arrangerade. Dessa färgglada inslag ger inte bara en visuell aptitretare utan också en extra dimension av smak. 
 • Sparris och ärtor: För att höja smakupplevelsen har vi lagt till vit och grön sparris och söta ärtor. Dessa grönsaker ger en knaprig textur och en mild sötma som kompletterar laxen perfekt. 

Oavsett om du serverar den som en med kokt potatis eller potatisgratäng kommer vår varmrökta lax att imponera på dina gäster. Beställ ditt upplägg idag och låt smakerna ta dig med på en gastronomisk resa!  

Varmrökt lax enkelsida upplagd på ett serveringsfat med dekorativ sallad, tomat, gurka, sparris och ärtor

Upplev havets läckerheter med vår utsökta skaldjurstallrik! 

Vår skaldjurstallrik är en symfoni av smaker från havet, noggrant utvalda för att garantera en oslagbar smakupplevelse. Låt mig berätta mer om denna läckra rätt: 

 • Färska räkor: Vi börjar med generösa portioner av färska räkor. Deras saftiga och söta kött är en perfekt inledning till måltiden. 
 • Rökta räkor: Ovanför de färska räkorna hittar du de rökta räkorna. Deras djupa smak och grillade textur ger en extra dimension till tallriken. 
 • Krabba och krabbklor: I mitten av tallriken har vi placerat krabbklorna och hela krabbor. Deras rika bruna färg och delikata kött är en fest för sinnena. Krabbklorna är tillagade till perfektion och redo att bli din nästa favoriträtt. 
 • Färsk sallad: För att balansera de rika smakerna från havet har vi lagt till en frisk och krispig sallad. De gröna bladen ger en fräsch kontrast och kompletterar skaldjuren på bästa sätt. 
 • Citron och dill: För lite extra fräschör har vi strategiskt placerat skivor av citron runt skaldjuren. Dillen ger en mild kryddighet och en vacker visuell touch. 

Oavsett om du njuter av skaldjurstallriken som en förrätt eller huvudrätt, kommer den att förföra dina smaklökar. Missa inte chansen – unna dig själv en smakresa till havets värld med vår utsökta skaldjurstallrik!

skaldjurstalrik, upplagt på serveringsfat med rökta räkor färska räkor, hel krabba som är delade ovh krabbklor tillsammans med röda vindruvor citronklyftor, salladsblad, tomat och gurka.

Upplev en symfoni av smaker med vår exklusiva plocktalrik! 

Vår plocktalrik är en perfekt kombination av havets läckerheter och färska grönsaker. Varje bit är noggrant utvald för att garantera högsta kvalitet och optimal smakupplevelse. Låt mig guida dig genom denna maritima fest: 

 • Kallrökt lax: Den kallrökta laxen är en delikat smakupplevelse. Dess subtila rökighet förstärker den naturliga laxsmaken och ger en elegant kontrast till de andra fiskarna på tallriken. 
 • Gravad lax: Gravad lax är en svensk klassiker. Den är kryddad med dill, socker och salt, vilket ger den en mild och balanserad smak. Perfekt för finsmakare! 
 • Varmrökt lax: Varmrökt lax erbjuder en rökig underton som kompletteras vackert med salt och rök som ger en robusta karaktär. Den är saftig och full av smak. 
 • Makrill: Den rökta makrillen, med en mjuk och krämig textur. Dess naturliga fetthalt ger en fantastisk munkänsla. 
 • Smörfisk: Smörfisken är en annan delikatess från medelhavet. Den smälter nästan i munnen och har en mild smak som balanserar de starkare fiskarna. 
 • Vindruvor: De saftiga vindruvorna tillför en söt och fräsch kontrast till fisken. De är som små smakbomber som exploderar i munnen. 
 • Sallad: För att balansera de rika smakerna har vi lagt ut en bädd av krispiga gröna salladsblad. De ger en friskhet och en visuell aptitretare till tallriken. 

Denna plocktalrik är inte bara en måltid utan även en upplevelse. Ett mästerverk skapat för att föra samman vänner, familj eller kollegor över ett bord fyllt med skratt, samtal och njutning. Beställ nu och låt din gastronomiska resa börja!

Gör din beställning här

Vi garanterar att du som kund kommer att bli nöjd, skulle du mot all förmodan bli missnöjd, kontakta oss, vi lyssnar gärna på er.

Ring oss på
0456-219 48

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.